Categorie
 
 
 
 
 

Blog

16.02.2022

Brandul german cu ADN italian Bugatti s-a pregătit cu mult timp înainte pentru primăvara anului 2022 și, prin urmare, știm ce veți purta! Vă prezentăm colecția pentru bărbați și femei, în care eroul principal este stilul, iar confortul este un plus.

Citeşte mai departe...
09.12.2021

În timp ce zăpada aduce bucurie copiilor sau schiorilor, ne încrețește fețele tuturor ca purtători de bocanci de iarnă. De ce? Pentru că încălțămintea se poate uda iarna (și asta nu e nimic deosebit!) Și mai ales se murdărește de la topirea zăpezii.

Citeşte mai departe...
06.12.2021

Șireturile de pantofi au fost întotdeauna prezente, și probabil că, puțini dintre noi știu de unde și cum  au apărut de fapt în viețile noastre (și în cutiile de pantofi). Ele sunt pur și simplu ceva firesc și în momentul când suntem capabili să ni le legăm singuri este ca dovada că suntem capabili să ne coordonăm corect mișcările 

Citeşte mai departe...
06.11.2021

Papucii de casă au fost și vor fi întotdeauna o parte a confortului nostru casnic. Acest lucru se aplică în special în lunile de iarnă, când nu prea putem merge desculți prin casă. În timpul weekend-urilor, vacanțelor sau când muncim de acasă, pantofii confortabili devin prietenii noștri cei mai buni. 

Citeşte mai departe...
05.11.2021

Pantofii din piele sunt pantofii preferați de majoritatea oamenilor. Se spune că, cu cât este mai de calitate partea superioară a pantofului, cu atât este mai mare prețul. Cu toate acestea, nu există piele ca pielea. Atunci când citiți în detaliu despre compoziția materialului unui pantof veți afla o mulțime de lucruri interesante. Ce vă dezvăluie pictogramele?

Citeşte mai departe...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version