Categorie
 
 
 
 
 

Încrederea în sine a femeilor italiene, ascunsă într-un pantof

Transportați-vă pentru o clipă în centrul istoric al orașului de la malul mării. O femeie merge pe stradă, remarcată de fiecare vizitator al cafenelelor locale. Are un stil curat impecabil și un mic plus. Un pas încrezător. Motivația din spatele TT.BAGATT este dorința de a vă convinge că puteți fi acea femeie. Nu contează dacă locuiți în Milano, într-o altă metropolă sau într-un mic oraș. Pentru că, pentru a învăța să pășiți cu încredere, trebuie doar să știți o singură regulă de bază. Și apoi să încălțați perechea de pantofi preferați.

Forma se adaptează la conținut, nu invers

TT. BAGATT este o simbioză perfectă între precizie tehnică și design excelent. Pantofii lor la modă și mereu originali sunt creați sub auspiciile companiei elvețiene AstorMueller AG, care se ocupă de producția de calitate superioară. Sub mâinile lor se nasc, de peste 90 de ani, modele perfecte de cea mai înaltă calitate. În plus, marca este membră a LWG, care garantează o prelucrare responsabilă a pielii. A apărut pe piață pentru a convinge toate femeile să fie ele însele. Odată ce baza pantofului este reglată la perfecțiune, urmează jocul atent al detaliilor de modă.

Puternic și frumos

În spatele fiecărui brand de succes se află oameni care își fac treaba cu pasiune, în acest caz cu energie italiană.  TT. BAGATT crede că frumusețea este un sentiment care vine din interior și strălucește în exterior. De aceea, ei creează pantofi pe măsură pentru femei, care nu sunt doar de înaltă calitate, ci și frumoși, și în care acestea se simt suficient de încrezătoare pentru a-și găsi forța interioară în fiecare moment și în fiecare emoție. Nu este doar un brand, ci o atitudine. O lejeritate italiană a ființei. A fi încrezător în ochii lor, înseamnă să găsești curajul de a fi autentic. Așadar, în acest sezon, nu vă luați după tendințe, ci alegeți cu inima. Îndrăgostiți-vă de culorile bogate ale pielii autentice, care vă vor da un sentiment de confort și alegeți luxul ascuns în stilul atemporal. Pentru că acesta este adevăratul secret al farmecului femeilor italiene - a te simți frumoasă este același lucru cu a te simți încrezătoare.

Inspirat de pasiunea pentru modă

În acest sezon, lăsați-vă sedusă de TT. BAGATT. Cizmele seducătoare și botinele la modă vor fi apreciate de femeile care știu exact ceea ce își doresc. Oferta clasică de negru și bej este completată de nuanțele mereu populare de maro. Dacă v-am convins să alegeți un model care vi se potrivește perfect în acest sezon, căutați în magazinul nostru online brandurile care vă subliniază caracterul prin detalii de bun gust. Pe scurt: dacă vreți să găsesiți un stil care să vă facă să vă simțiți confortabil în fiecare zi, adaptați forma la conținut. Nu invers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version