Categorie
 
 
 
 
 

Blog

16.04.2024

Revenirea zilelor însorite indică un singur lucru- este timpul să depozitaţi cizmele de iarnă în cutii şi să scoateţi la lumină pantofii voştri preferaţi pentru primăvară şi vară. Poate vă întrebaţi care sunt trend-urile anului 2024? Balerinii faimoşi nu lipsesc nici aceştia de pe podiumurile de modă, cu siguranţă.

Citeşte mai departe...
09.04.2024

Sneakerşii albi ar trebui să aibă un loc special pregătit în colecţia dumneavoastră. Mulţumită faptului că sunt versatili, puteţi să îi purtaţi în diverse combinaţii de stiluri, rămânând mereu o piesă clasică şi la modă. Veţi ajunge să îi iubiţi dacă îi veţi purta cu un look sofisticat, dar care totodată îşi păstrează o doză de naturaleţe.

Citeşte mai departe...
13.03.2024

Vă gândiţi cum să aveţi grijă de pantofii dumneavoastră, cum să vi-i impregnaţi şi cum să le extindeţi termenul de viaţă? Nu vă faceţi griji, un pantof de calitate nu vă va obliga să pierdeţi prea mult timp cu aceste procese. Iar dacă veţi reuşi să îi faceţi să fie mai rezistenţi pe termeni lung, veţi ajunge să economisiţi şi bani totodată. Cum faceţi asta? Ghidul nostru vă va arăta cum să aveţi grijă de orice tip de pantof din colecţia dumneavoastră.

Citeşte mai departe...
17.01.2024

Reducerile sunt aici! Am avut un 2023 care a fost marcat de trenduri atemporale. Prin urmare, dorim să facem din începutul noului an,unul mai plăcut cu modele de TOP care te vor face să strălucești! Alege din selecția noastră de cizme, care îți vor ține de cald, dar te vor și proteja - îți oferim încălțăminte de iarnă, de la botine la cizme cu toc și cizme de zăpadă pe care nimic nu le întrece!

Citeşte mai departe...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version