Categorie
 
 
 
 
 

Blog

22.05.2023

Eleganţa şi confortul au fost întotdeauna nişte repere importante de ghidare în alegerea pantofilor doriţi, însă de cele mai multe ori am fost nevoiţi să ne decidem între cele două criterii, pentru că foarte puţini dintre ei le întrunesc. Astfel că, ajungem să cumpărăm pantofi care ori ne aspectează frumos piciorul, însă sunt foarte incomozi, ori sunt extrem de uşor de purtat, lipsindu-le totuşi stilul autentic.

Citeşte mai departe...
25.04.2023

De câțiva ani, adidașii au încetat să mai fie asociați doar cu pantofii sport și au devenit un element din stilul zilnic a mii de oameni. Ce este "la modă" în lumea adidașilor / snekers în 2023? Care sunt tendințele pentru mărcile menționate în ceea ce privește stylingul adidașilor? Veți găsi răspunsurile la aceste întrebări în articolul nostru.

Citeşte mai departe...
06.04.2023

Dacă auzi sunet de pantofi cu toc dimineața când deschizi fereastra, știi că primăvara a sosit. Ai stat cu ochii pe pantofii tăi cu tocuri  toată iarna și aștepți cu nerăbdare momentul în care îi vei purta! Așa că ștergeți-vă praful de pe pantofi, dragi doamne, și ieșiți pe străzile însorite!

Citeşte mai departe...
29.03.2023

Cunoașteți acel sentiment când în sfârșit îi găsiți pe cei potriviți. Dar cum să vă bucurați de ei fără să îi murdăriți prea repede? Există un singur răspuns la această întrebare - întreținerea regulată. Nu știți cum să o faceți? Iată cum să curățați pantofii sport pentru a-i face să arate din nou ca noi.

Citeşte mai departe...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version