Categorie
 
 
 
 
 

Blog

04.10.2023

Vara își ia încet la revedere de la noi și zilele se răcesc. Este exact anotimpul în care modelele de sneakers sunt alegerea perfectă. Îți vor menține picioarele confortabile și calde, fiind în același timp o notă finală elegantă pentru o ținută pe placul tău. Ieșiți în diminețile răcoroase, gata să vă bucurați de vara indiană așa cum ar trebui să fie - cu o eleganță casual pe care o veți etala atât la serviciu cât și în timpul liber. 

Citeşte mai departe...
10.08.2023

N-ai cum să ratezi această oportunitate! Tocmai ce am lansat reducerile noastre de sezon, aşa că selectează-ţi perechile favorite şi achiziţionează-le! Acum este momentul oportun pentru a-ţi adăuga noi pantofi în colecţie; cu reducerile noastre vei economisi fără a renunţa la drepturile tale. Profită de aceste reduceri pentru a-ţi asigura confortul necesar în picioare care implicit îţi va aduce zâmbetul pe buze, dar şi o uşurare în portofel. Vei găsi produsele noastre atât în magazinele fizice, cât şi online.

 

Citeşte mai departe...
21.07.2023

Ştim cu toţii că pielea este unul dintre cele mai nobile şi utilizate materiale atunci când vine vorba de confecţionarea pantofilor, deoarece au abilitatea de a lăsa piciorul să respire. Pe lângă acest aspect extrem de important, se numără şi faptul că pantofii confecţionaţi din piele sunt mult mai durabili şi mai rezistenţi în timp decât cei normali. Acestea fiind spuse, vi s-a întâmplat vreodată să vă achiziţionaţi pantofi din piele care nu v-au fost tocmai confortabili şi aţi dorit să îi lărgiţi puţin?

 

Citeşte mai departe...
21.07.2023

Pielea de căprioară este un material foarte elegant, natural, care este folosit pentru a confecționa jachete, pantaloni, genți și, bineînțeles, pantofi. Pentru a-și păstra aspectul este necesar să știm cum să curățăm pielea de căprioară. Vă invităm să citiți articolul nostru în care am adunat sfaturi valoroase despre cum să îngrijiți și cum să curățați pantofii din piele de căprioară.

Citeşte mai departe...
13.07.2023

Vara a sosit. Este sezonul în care soarele strălucește în toată splendoarea lui reflectându-se pe suprafața apelor. Experiența răcoritoare a apei și căldura soarelui este ceva ce așteptăm un an întreg. Dar dacă doriți să vă pregătiți pentru o aventură estivală unică, nu trebuie să uitați lucruri importante precum crema de soare, costumele de baie și, bineînțeles, șlapii.

Citeşte mai departe...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version