Categorie
 
 
 
 
 

Cizme bej vs. Toamna 2023

Cizme bej

Da! O culoare neutră la prima vedere, dar știți cum e! Ceea ce spun podiumurile de modă este adevărat. Și tocmai de aceea, anul acesta, nu uitați că lista dvs de cumpărături de toamnă trebuie să includă cel puțin o pereche de cizme bej.

Știați deja?

Culoarea este creată prin combinarea albului cu maro cald. Albul adaugă puritate bejului, iar maroul îi conferă eleganță. În general, se spune că bejul are un efect foarte calmant și relaxant asupra oamenilor. Dacă dorim să îl combinăm cu o altă culoare, avem posibilități nelimitate, deoarece orice piesă vestimentară colorată iese în evidență cu cizme bej. Interesant este faptul că unii creatori de modă susțin chiar că bejul este noul alb.

Alegeți modelul potrivit și veți avea de câștigat!

Vestea bună este că această toamnă a adus multe modele diverse și la modă, așa că veți avea cu siguranță de unde alege în magazinul nostru online www.robelshoes.ro. Ne-am pregătit temeinic pentru dvs și de aceea veți găsi o gamă foarte largă de modele atractive care vă vor cuceri.

Alegerea modelului potrivit, totuși, poate să nu fie o decizie ușoară pentru fiecare dintre noi. De multe ori ne entuziasmează cizmele înalte, dar în cele din urmă, viziunea noastră nu prea se potrivește cu realitatea. Sunt sigură că știți asta foarte bine! Iar alteori, nici măcar nu acordăm suficientă atenție botinelor, care, în cele din urmă, pot da ținutei noastre exact aerul de toamnă potrivit. Oricum, e bine de știut că botinele sunt un element care se asortează ușor, care merge atât cu blugii, cât și, într-o variantă mai elegantă, cu o fustă. Și știți ce nuanță de botine oferă cele mai variate variante? Bej, până la urmă! Așa că sfatul nostru este următorul: "Botinele bej sunt un must-have". Iar dacă vă lipsește atingerea potrivită de toamnă, apelați la un palton sau la un cardigan tricotat pentru a adăuga acel accent care lipsește ținutei dvs.

Dintre noutățile în materie de modă pentru toamna/iarnă 2023, nu trebuie să lipsească cizmele deasupra genunchiului. Acestea sunt foarte populare. Cizmele cu vârf ascuțit care amintesc de Vestul Sălbatic, sau platformele masive și distincte sau cizmele în stil biker și-au găsit, de asemenea, locul în modă. Combinația dintre tălpile groase de tip "tractor", șireturile înalte și designul robust a inspirat mulți creatori de modă de renume. Asta ca să spunem că nici într-o pereche de cizme butucănoase nu veți da greș în acest sezon. Dimpotrivă, va adăuga un accent vestimentar aventuros la look-ul dvs.

Dacă ar fi să ne concentrăm asupra culorilor toamnei, știm cu toții foarte bine că, culoarea anului este Viva Magenta. Este o culoare care se potrivește atât cu tonurile de culori calde, cât și cu cele reci. Iar asta înseamnă că ghetele bej sunt garantat alegerea dvs. vestimentară perfectă!

Dacă v-ați decis pentru cizmele bej, nu ratați oferta noastră de pe www.robelshoes.ro, unde alegem întotdeauna cele mai trendy modele de la brandurile dvs. preferate, precum Tamaris, Bagatt, Rieker și Marco Tozzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version