Categorie
 
 
 
 
 

Ziua Îndrăgostiților este după colț și încă nu ai un cadou?

Deși este important să ne arătăm dragostea pe tot parcursul anului, această zi o impune. Încă nu v-ați revenit după cumpărăturile de Crăciun și a venit următoarea rundă de cadouri. Nu intrați în panică! Dacă nu aveți încă un cadou de Sf. Valentin, nu contează. Puteți alege din oferta noastră.

Cadou demn de o prințesă de Ziua Îndrăgostiților

Se va simți ca o prințesă dacă o vei face fericită de Sf.Valentin cu niște pantofi cu toc superbi. Credeți că nu sunt practici iarna? Ba dimpotrivă. Sezonul nunților și al petrecerilor este aici, iar multe dintre noi purtăm tocuri la serviciu chiar și iarna.

Arătați-i persoanei dragi că vă pasă de ea. Elegant, negru, roșu îndrăzneț, bej elegant. Pantofii cu toc înalt sau o piesă de designer mai scumpă îi vor pune un zâmbet pe față. Aveți cadoul perfect pentru orice femeie, dacă alegeți mărimea potrivită. Iar dacă pantoful Cenușăresei Dvs nu  se potrivește, nu vă faceți griji, vom schimba produsul gratuit.

O geantă salvează întotdeauna ziua

Care femeie nu iubește gențile? Ele sunt ajutoarele noastre neprețuite. Nici măcar un pas fără o geantă. Dar avem destule credeți? La fel ca la pantofii, întotdeauna este loc pentru încă una.

O geantă de mână neagră mică, potrivită și pentru petreceri, este un must-have pentru orice femeie. O putem asorta la orice combinație de culori, așa că puteți fi siguri că un astfel de cadou va fi pe placul fiecăreia dintre noi.

Roșu atrage bani

Roșul este asociat în mod tradițional cu Ziua Îndrăgostiților. Cu toate acestea, există, de asemenea, credința că un portofel roșu va atrage banii în viața ta. Așa că de ce să nu încercați?Femeilor le place să își schimbe portofelele. În funcție de anotimp sau dacă sunt la serviciu sau în vacanță. Argumentul că jumătatea ta dragă are deja un portofel, nu ține.

TAMARIS DAMĂ CU ASPECT LUCIOS PORTOFEL - ROȘUTAMARIS DAMĂ CU ASPECT LUCIOS PORTOFEL - ROȘU

Un cadou practic pentru Ziua Îndrăgostiților va fi, de asemenea, pe placul persoanei dragi

Un cadou nu trebuie să fie întotdeauna romantic. Femeile apreciază ceva practic și folositor. Prin urmare, multe dintre noi iubesc rucsacurile. Le-am purtat mult în timpul iernii. Așa că vom fi mai mult decât bucuroase de unul nou. Fie că va fi un rucsac practic, potrivit pentru călătoriile cu copiii, fie că va fi unul elegant și de marcă.

RUCSACUL ELEGANT PENTRU FEMEI BUGATTI- NEGRURUCSACUL ELEGANT PENTRU FEMEI BUGATTI- NEGRU

O eșarfă romantică, un fular sau o pereche de mănuși

Un fular sau o eșarfă cu gust o va încălzi pe persoana iubită, iar faptul că este un cadou din partea Dvs îi va încălzi și inima. O eșarfă sau un fular frumos și elegant stărește întotdeauna plăcere. Iar dacă mai reușiți să completați acest cadou frumos cu mănuși, satisfacția la despachetarea cadoului este garantată.

Iarna nu s-a terminat încă

Mai avem câteva săptămâni de iarnă în față. Și poate că v-ați decis să vă petreceți weekendul de Sfântul Valentin undeva la munte. Cizmele de zăpadă sau cizmele de iarnă la modă cu blană vor fi pe placul multor iubitori de iarnă. Iar dacă Moș Crăciun nu a adus perechea dorită, aveți ocazia să corectați această greșeală.

Indiferent de cadoul pe care îl alegeți, arătați-vă dragostea pe tot parcursul anului, în fiecare zi, nu doar de Ziua Îndrăgostiților. Iar pentru asta noi suntem aici pentru Dvs în fiecare zi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version