Categorie
 
 
 
 
 

Intră în atmosfera de primăvară cu noua colecție Rieker

Plimbările de seară prin oraș, o excursie la țară sau un picnic în parc... Abia aștepțăm zilele în care razele soarelui ies la iveală și putem în sfârșit să purtăm  adidașii sau pantofii de damă și să ne bucurăm de zilele de primăvară? Dacă picioarele noastre ar putea vorbi, ne-ar dezvălui dorința lor de ieși în evidență după o iarnă lungă în pantofi ușori în culori vii. Rieker este una dintre mărcile care face acest lucru să devină realitate.

Confort care are stil

Compania elvețiană a fost o companie îndrăgită timp de decenii, și nu doar pe piața internă. Anul acesta chiar aniversează 150 de ani de existență și nu putea sărbători mai frumos decât făcând ceea ce știe să facă cel mai bine - lansând pantofii perfecți. Ștacheta, pe care o ține deja destul de sus, a urcat și mai sus cu colecția sa de primăvară/vară. În ceea ce privește calitatea, aceasta oferă exact ceea ce ne-am obișnuit și ceea ce căutăm cu toții în magazine în această primăvară. Pielea de înaltă calitate, materialele ușoare, tălpile moi și funcția suplimentară Antistress au grijă de senzația perfectăcîn timpul mersului. În plus, tălpile speciale care absorb șocurile vă oferă sprijin la fiecare pas. Și apoi există câteva mici detalii esențiale, specifice modei de primăvară, pe care abia așteptam să le vedem. Bucurați-vă de festivalul de culori, de detalii vesele și de modele care atrag privirile, așa cum numai Rieker știe să o facă!

Lasă-i să strălucească

Popularul producător a combinat în mod tradițional un cocktail proaspăt de confort, tendințe și spirit ludic. Toate în proporția perfectă - trebuie doar să vă alegeți aroma preferată. Nu ducem lipsă de  pantofi șic în ofertă, dar dacă casual este al doilea nume al dvs, probabil că sunteți în căutarea unor adidași cu șireturi mai casual. Cu toate acestea, în cazul Rieker, nu putem vorbi decât de clasici când vine vorba de formă. În rest, tot ceea ce înseamnă altceva este gata să ne farmece cu detalii care ne atrag privirile. Fermoare metalice, cusături îndrăznețe, dungi strălucitoare, părți perforate sau imprimeuri originale sunt piesele din puzzle care alcătuiesc modelele perfecte. Adidașii cu talpă perforată și o combinație proaspătă de culori aspiră să fie bestsellerul sezonului. Unul dintre cele mai populare modele de toamnă - adidașii cu platformă pufoasă și fermoar decorativ - și-a găsit și el locul în colecția de primăvară. Îi încântăm și pe iubitorii de mocasini - sunt încă foarte la modă! Iar domnii nu vor fi nici ei dezamăgiți. Pantofii demi cu și fără șireturi vin în acest sezon în culori clasice, dar și în nuanțe plăcute de crem, verde marin sau denim. Iar partea cea mai bună este că, de la prelucrarea materialelor până la detaliile de design, fiecare pantof este realizat cu precizie elvețiană. Dar nu vă vom convinge cu vorbe, e mai bine să vedeți cu ochii dvs.

Îndrăgostește-te de viață

Ceva frumos ne poate surprinde la fiecare colț în această perioadă a anului, chiar și într-un magazin de pantofi. În timp ce natura își atinge potențialul maxim, faceți o plimbare pe aleile magazinelor noastre, unde deja culorile au explodat, sau lăsați-vă inspirați de selecția de încălțăminte de primăvară din magazinul nostru online. Acolo veți găsi deja noile modele Rieker, și pariem că, spre deosebire de dumneavoastră, picioarele dumneavoastră nici nu-și vor aminti o zi plină de aventură. Primăvara ne cheamă pe totți să ne bucurăm din plin de fiecare zi, așa că fiți pregătiți!

Pentru a fi sigură că nu ratați noutățile de primăvară de la brandurile noastre, urmăriți-ne pe Facebook și Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version