Categorie
 
 
 
 
 

Fiţi reginele sneakerşilor albi

Mulţumim tenisului pentru moda sneakerşilor albi

Istoria teneşilor albi datează încă din secolul al XIX-lea, fiind initial destinaţi pentru jucătorii de tenis. Cu toate acestea, au ajuns să îşi formeze o reputaţie nu doar printre jucătorii de tenis, ci şi în publicul obişnuit. La trecerea dintre anii 1950 la 1960, au ajuns să fie deja un simbol al tineretului şi al rebeliunii. În anii ’80 şi ’90, au ajuns să poarte un rol important în cultura hip-hop.

În zilele noastre, teneşii albi au devenit mai mult decât nişte pantofi sport; sunt, de fapt, un fenomen în industria modei. Oamenii din întreaga lume au ajuns să îi poarte la diferite ţinute, indiferent de ocazie.

Cum să alegem o pereche de sneakerşi albi perfecţi pentru noi

Dacă tocmai vi s-a stârnit pofta de a vă reînnoi colecţia de pantofi prin achiziţionarea unei perechi de teneşi albi, avem câteva sfaturi care vă pot fi de folos. Alegeţi-i pe cei clasici cu un design simplu, lipsit de prea multe accesorii sau detalii care nu se potrivesc cu un stil minimalist, dacă îl preferaţi pe acesta. Puteţi opta şi pentru o pereche de teneşi cu platformă care sunt confecţionaţi din mixuri diferite de materiale şi au un design inedit. Aveţi o diversitate de modele din care să alegeţi, de la cele retro până la cele moderne.  

Investiţi în calitatea unei perechi de tenişi şi bazaţi-vă pe brandurile cu o reputaţie bună. Alegeţi materiale de calitate precum piele naturală sau materiale textile. Sunt mult mai rezistente la purtare şi mult mai uşor de curăţat. Aşa că, design-ul nu este singurul lucru pe care să îl luaţi în considerare atunci când vă achiziţionaţi o pereche de teneşi albi.

Încropiţi ţinuta perfecta

Asortaţi sneakerşii albi cu o pereche de blugi închişi la culoare şi un tricou simplu. Peste, luaţi-vă o geacă din piele sau o cămaşă denim. Pe perioada verii, purtaţi teneşii cu o rochie scurtă, o pălărie şi o pereche mare de ochelari. Astfel, veţi avea ţinuta perfecta pentru sezonul estival. Puteţi să îi purtaţi şi cu o fustă midi or până la jumătatea gambei, sau chiar cu o pereche de pantaloni scurţi, iar deasupra să alegeţi un tricou simplu sau un top lejer. Veţi avea un look casual, dar cu gust.

Întreţinerea culorii teneşilor albi

Unul dintre motivele care ne determină să evităm teneşii albi este acela că ne e teamă că nu le vom putea întreţine culoarea imaculată, însă este foarte simplu. Desigur că nu vom alege să purtăm pantofii albi pe o vreme ploioasă, însă pentru o zi însorită şi relaxată sunt perechea perfectă. Iar dacă ajungeţi să îi curăţaţi regulat (ideal ar fi după fiecare purtare pentru ca petele să nu pătrundă prea tare în material), vă veţi putea bucura de ei pentru foarte multă vreme. Dacă decideţi să vă spălaţi sneakerşii, vă recomandăm să selectaţi un program pentru materiale sensibile sau să îi spălaţi manual. Să citiţi întotdeauna instrucţiunile de pe etichetă.

Credem că am fost destul de convingători încât să ajungeţi să alegeţi teneşii albi ca ceva esenţial în garderoba voastră.

Alegeţi gama noastră întreagă de pantofi de la brand-ul Tommy Hilfiger cu teneşii albi din piele, până la Etimeé, cei cu talpă groasă de la Tamaris sau cei destinaţi purtării zilnice pentru un fit confortabil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version