Categorie
 
 
 
 
 

Balerinii au redevenit la modă!

O revenire în stil sau un clasic care nu dezamăgeşte niciodată?

Balerinii pe podiumuri în anul 2024. Această încălţăminte confortabilă şi practică, adorată de parizieni, a atras atenţia multor designer de modă. Balerinii Mary Jane cu una sau mai multe curele în jurul gleznei fac din nou furori. Nici modelul clasic rotunjit în faţă sau cel cu fundiţă nu sunt mai prejos.

Faptul că au reapărut ne duce cu gândul la un singur lucru- moda şi practicalitatea trebuie să meargă mână în mână. Inspiraţia vine totodată de la trend-ul recent, şi anume portul balerinilor.

Balerinii nu sunt doar simpli pantofi eleganţi

Când şi cu ce să îi purtăm, este întrebarea. Răspunsul este: oriunde şi cu orice! Balerinii sunt alternativa perfecta pentru pantofi eleganţi. Se asortează bine cu fuste, rochii, pantaloni scurţi sau blugi. În acelaşi timp, sunt şi foarte confortabili, aşa că puteţi să îi purtaţi cu uşurinţă întreaga zi. Nu vă vor dezamăgi nici în situaţii în care trebuie să umblaţi mult, să mergeţi la shopping cu fetele, într-o excursie sau într-o vacanţă. Ţinând cont că nu ocupă mult spaţiu în valiză, puteţi să puneţi mai multe perechi cu voi.

Un model classic, care nu se va demoda niciodată este cel al balerinilor negri, care în combinaţie cu o ţinută full-black sau cu piese colorate, vor ieşi în evidenţă. Balerinii bej vor completa perfect o ţinută monocrom. Optaţi pentru balerini bej cu vârf negru, pe care puteţi să îi asortaţi cu nişte blugi, un plover maro şi o geantă de aceeaşi nuanţă- atât de simplu, şi totuşi atât de efect. Încă un classic care nu va dezamăgi este combinaţia contrastantă intre negru şi alb. Cu ajutorul unor balerini deschişi la culoare şi a pantalonilor crem, a unei curele negre din piele şi a unui top la fel de deschis la culoare, peste care să purtaţi un plover negru, veţi încropi o ţinută foarte chic. Un look perfect pentru zilele mai răcoroase de primăvară.

Pentru ca fiecare femeie să îşi găsească perechea perfectă

Balerinii, mulţumită unicităţii lor şi a diversităţii în care vin, sunt uşor de adaptat la nevoile fiecărei femei. Ce alegeţi? Material textil sau piele? Puteţi alege modele de culoare neagră, crem bej sau un roz vibrant. Avem şi piese ce au ca accesoriu o fundiţă sau o curea din metal. Balerinii cu perforaţii sunt şi ei foarte populari, adăugând eleganţă şi stil ţinutei.

Este ceva cu care balerinii nu se asortează?

Ca orice pantof, unele perechi pur şi simplu nu se potrivesc. Nu vă recomandăm să îi purtaţi cu blugi evazaţi. Arată nenatural. Nu îi purtaţi nici cu o rochie de seară, totodată. Balerinii sunt pantofi de zi cu zi , iar pentru ocazii speciale, optaţi pentru pantofi cu toc.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version