Categorie
 
 
 
 
 

Ați văzut noutățile noastre? Nu le treceți cu vederea!

Încălțăminte pentru orice ocazie

Prima noutate în sortimentul nostru pentru femei este, fără îndoială, încălțămintea fără de care (la propriu) nu te poți mișca.

Printre noutățile noastre se numără, bineînțeles, în special pantofii de primăvară, cu care trebuie neapărat să te echipezi pentru zilele călduroase care se apropie! Fie că alegi adidași, botine sau mocasini, vei da lovitura cu noutățile noastre.

Multe dintre clientele noastre adoră balerinii. De aceea, le-am inclus în TOP noutăți în materie de modă, ca să te faci pe tine insăți sau pe o prietenă fericită.

Primăvara, cu siguranță nu vă puteți lipsi de espadrilele perfect potrivite, care vă vor însoți cu fidelitate în plimbările de primăvară. Ca exemplu, vă prezentăm espadrilele Jane Klein, care sunt confecționate din materiale sintetice de înaltă calitate. Acest lucru face ca espadrilele Jane Klein să necesite puțină întreținere, fiind în același timp plăcute și extrem de confortabile la purtare.

Vă prezentăm și ultimele noastre produse ale brandurilor Tamaris, Hispanitas, Robel și Liu Jo.

Genți practice și genți de mână

Mergeți la munte, la cumpărături sau doar într-o simplă drumeție? În orice caz, avem soluții pentru voi - genți, poșete sau rucsacuri! Datorită designului elegant pezentat în 2024, vei fi în pas cu moda oriunde ai merge!

Practicalitatea, designul atemporal, precum și siguranța vă vor răsfăța cu noutățile noastre, care includ genți, genți de mână, rucsacuri ale unor branduri cunoscute - Gabor, Noelia Bolger, Guess sau Marco Tozzi.

Rucsacuri, genți sau genți de mână - puteți alege din multitudinea de branduri foarte populare precum Rieker, Calvin Klein sau Tommy Hilfiger.

Portofele securizate

An nou - tendințe noi! Vă prezentăm portofele de la brandurile dumneavoastră preferate, care se mândresc atât cu stil, cât și cu un design impecabil, pentru a păstra conținutul noului dumneavoastră portofel cât mai în siguranță.

De asemenea, portofelele sunt disponibile și în pachete cadou, astfel încât puteți oferi prietenului sau colegului dvs. un cadou deosebit sub forma unui portofel sau a unei genți cosmetice din gama noastră!

Printre favorite se numără portofelul Bugatti, care arată elegant, atemporal, dar care asigură și o siguranță maximă a obiectelor de valoare și a documentelor dumneavoastră.

Accesorii care salută primăvara

Pe lângă pantofi, genți și portofele, avem pentru dumneavoastră modele noi de șosete, dar și, de exemplu, valize, pentru că primăvara aduce cu ea călătorii și deplasări.

Șosetele Tamaris sunt confecționate din materiale de înaltă calitate și extrem de durabile, care sunt și călduroase, lucru pe care îl veți aprecia odată cu apropierea primăverii. Materiale precum viscoza, poliamida sau elastanul sunt deosebit de importante.

Valizele Bugatti sunt ideale pentru vremea imprevizibilă (toamnă/primăvară). Datorită designului său unisex, atât doamnele, cât și domnii vor adora valiza Bugatti, care este disponibilă în culorile neutre negru și roșu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version